Området

Lakeside ligger centralt i Ry omgivet af et den skønneste natur og lige ved bådehavnen og de skønne Himmelbjergsøer. Det er et dejligt udgangspunkt for sejlads på søerne, vandreture, løbeture, cykelture mm., og så er det jo ikke så dårligt, når man har mulighed for at afslutte turen med en forfriskning fra ishuset eller en kulinarisk oplevelse i restauranten.

 

 

Hos vores gode nabo Ry Kanofart www.rykanoferie.dk kan du leje kanoer og hos David Riverboats kan du leje din helt egen båd drevet af energi fra solen.

 

Psst....vi tilbyder"Lakeside Picnic", som er perfekt til at medbringe på sejlturen. Bestil i forvejen, så det er klar til afhentning.

 

Rutebåden fra Ry til Himmelbjerget har ligeledes hjemme ved Ry Bådehavn. Du kan se afgangstiderne her : www.hjejlen.com Billetter købes om bord på båden.

Har du brug for anden turistinformation omkring de mange muligheder for aktiviteter og ophold i Søhøjlandet, så tøv ikke med at kontakte VisitAarhus -https://www.visitskanderborg.dk/turistinformation/kontakt-os