Menukort

FROKOST 

”SALADE CHÉVRE CHAUD”

125,-
salat, gratineret gedeost på brød, æble, valnødder, sennepsvinaigrette

”KYLLINGESALAT”

125,-
med tomat, agurk, grillet squash, semidried tomat og bacon crisp

”FISH N´CHIPS”

95,-
paneret torsk, fritter og sauce tartare

”PASTA”

125,-
med laks, rejer og spinat i flødesauce

”PASTA VEGETAR”

120,-
med grøntsager i tomatcreme

”DEL 4 FROKOST”

200,-
4 deleretter, pr. pers.
AFTEN

(UDSKIFTES LØBENDE, priser pr. pers.)

”DAGENS LAKESIDE”

245,-
Hovedret & 1 glas vin/øl/vand

”DEL SEKS” (6 deleretter)

275,-

1. Sød kartoffel- og græskarsuppe med røget makrelremoulade.
2. Laksetatar af rimet laks med røget hellefisk og oliven.

3. Chévre chaud med salat og valnødder.
4. Bagt rødbede med hokkaido græskaraoli, salturt og peanuts.

5. Confiteret Gothenborg gåselår med fermenteret rødkål og appelsin.
6. Braiseret svinekæbe med kartoffelmos, urter og sauce.

”DEL NI” (9 deleretter)

350,-

1-6. ”DEL SEKS”

7. Røget dyrekølle med syltede svampe.

8. Oste med hjemmesyltede frugter.

9. Crème brûlée, chokolade og clementin støv.

FROKOST & AFTEN

OST & DESSERT

100,-
Oste og hjemmesyltede frugter
Crème brûlée, chokolade og clementin støv
(Kr. 6O,- som tilkøb) pr. ret

Til vores små gæster under 12 år

75,-
Pasta bolognese
Kyllingespyd med fritter

 

VINLISTE

 

[/span4]

BOBLER

315,- / 65,-
Prosecco Era Organic, Italien

BOBLER

255,-
Münzenrieder Rosecco, Østrig

HVID

295,- / 65,-
Guerrieri-Rizzardi, DOC Soave 2016

HVID

275,- / 60,-
Maurice Schueller, Cuvee Reserve, Alsace 2016

HVID

335,- / 70,-
Frescobaldi, Attems Pinot Grigio, Toscana IGT, 2016

HVID

300,-
Gallé, Flonheim Rheinessen, Blanc de Noir, 2O16

HVID

315,-
Weingut Stefan Meyer, Nahe, Grauburgunder, 2O16

ROSÉ

275,- / 60,-
Grassl, Zweigelt Rosé, Østrig, 2O16

ROSÉ

300,-
Weingut Stefan Meyer Rosé, Nahe, 2O16

 

RØD

300,- / 65,-
4 Chemins, Laudun, Baronnie de Sabran Rouge, Rhône, 2O16

RØD

300,- / 65,-
Chateau Le Breton Rouge, Bordeaux, 2015

RØD

325,- / 70,-
Pojega Ripasso, Guerrieri-Rizzardi, 2015

RØD

400,-
Barbera d´Alba Peiragal, Marchesi di Barolo, 2015

RØD

500,-
Pierre Prieur & Fils, Sancerre Rouge, 2014

SØD

295,- / 65,-
Maury, Grenat Reflet, Vignerons Catalans en Roussillon

SØD

295,- / 65,-
Zagara, Moscato d'Asti di Barolo SPA DOCG