Menukort

FROKOST 

”SALADE CHÉVRE CHAUD”

125,-
salat, gratineret gedeost på brød, æble, valnødder, sennepsvinaigrette

”DEL CHARCUTERI”

145,-
Pølser, oste, salt, surt & sødt. (bestilles til min. 2 pers.)

”FISH N´CHIPS”

95,-
paneret torsk, fritter og sauce tartare

”PASTA”

135,-
med laks, rejer og spinat i flødesauce

”PASTA VEGETAR”

120,-
med grøntsager i tomatcreme

”DEL 4 FROKOST”

200,-
4 deleretter, pr. pers.
AFTEN

(UDSKIFTES LØBENDE, priser pr. pers.)

”DAGENS LAKESIDE”

250,-
Hovedret & 1 glas vin/øl/vand

”DEL SEKS” (6 deleretter)

295,-

1. Jordskokkecreme med ristet chorizo og crutoner.
2. Rødbede carpaccio med syltede løg og pecorino ost.

3. Hjemmerøget laks med råmarineret rødkål og rødkålsmayo.
4. Varm torskesalat med hvide bønner, majschips og broccoli.

5. Blomkål gratineret med fermenterede hvidløg og humus af blomkålsstok.
6. Unghane farseret med svampe og kartoffelhollandaise.

”DEL NI” (9 deleretter)

375,-

1-6. ”DEL SEKS”

7. Tagine af andelår med cous cous og granatæble

8. Oste med sødt og sprødt.

9. Is af pomerans frugt, pomerans curd, financier og mynte.

FROKOST & AFTEN

OST & DESSERT

50/100,-
Oste med sødt og sprødt
Is af pomerans frugt, pomerans curd, fanancier og mynte

(Tilkøb til menu/som enkelt ret)

Til vores små gæster under 12 år

75,-
Pasta med tomatsauce
Kyllingespyd med fritter
"EVENTS"

"FISKEN PÅ DISKEN, fredag d. 6.3.2020"

8 deleretter med udvalgte bio/økovine, kr. 595,- pr. pers.

Kokken Pasquale sætter fokus på bæredygtige fisk og skaldyr. Det bliver en hyggelig aften, hvor vi også gerne deler ud af vores viden omkring tilberedning af fisk.

Husk bordbestilling på tlf. 70 70 71 13.

 

VINLISTE

 

[/span4]

BOBLER

255,- / 50,-
Lambrusco dell´Emilia, Societá Agricola Zucchi S.S., IGT

HVID

300,- / 70,-
Villa Di Mare, Pinot Grigio, Venezia Giuglia BIO

HVID

300,-
Soave, Guerrieri-Rizzardi, Veneto DOC

HVID

400,-
G.D. Vajra, Langhe Bianco Baudana, DOC, Piemonte

HVID

390,-
Kuhlmann-Platz, Riesling, AOP, Alsace

HVID - Lakeside ONLY

275,- / 60,-
Weingut Manfred Weiss, Sauvignon Blanc, Gols-Østrig

HVID

305,- / 70,-
Weingut Grassl, Grüner Veltliner, Göttlesbunn, Carnuntum-Østrig

HVID

300,- / 70,-
Weingut Heiner Sauer, Böchingen, Pfalz Cana, Rheinhessen

ROSÉ

305,- / 70,-
Weingut Grassl, Zweigelt, Göttlesbunn, Carnuntum-Østrig

RØD

300,- / 70,-
Villa di Mare Rosso, Qwine IGT, Bio, Toscana, BIO

RØD

420,- / 85,-
Marcarini, Barbera d'Alba, Ciabot Camerano, DOC, Piemonte

RØD

325,- / 75,-
Chianti Serafino, Tenuta Barbadoro, Toscana

RØD

440,-
Valpolicella Ripasso, Guerrieri-Rizzardi, DOC Classico Superiore, Veneto

RØD

450,-
Château de Laborde, Hervé Kerlann, Pinot Noir, Bourgogne, 2014

RØD - Lakeside POPULAR

500,-
Domaine de Saint-Pierre, Sancerre Rouge

RØD

375,- / 80,-
Weingut Müenzenrieder 2010, Apetlon-Østrig

SØD

280,- / 68,-
Fiore, Sweet Red Wine, Govone-Piemonte

SØD

295,- / 70,-
Moscato d'Asti Fiocco di Vite, DOCG, Piemonte

SØD

250,- / 60,-
Beerenauslese, Manfred Weiss Neubürger, Gols-Østrig (375 ml.)