TAKE AWAY


RING OG BESTIL PÅ TLF. 70 70 71 13 I TIDSRUMMET KL. 12 - 16.00.

Tapas-Take-Away kan afhentes på aftalt tidspunkt kl. 17 - 18.00 på torsdage, fredage og lørdage.

TAPAS-TAKE-AWAY MENU

Gældende torsdag-fredag-lørdag fra d. 7.10.21 til den 13.11.21 undtagen den 22-24.10.21 (uge 42):

Tapas, kr. 225,- pr. pers. (bestilles til min. 2 pers.)

  • Hjemmerøget smørfisk, hjertesalat og rabarberchutney
  • Rissalat med safran og store rejer
  • Salat Caprese med tomat og mozzarella
  • Fritatta med kartofler, løg og svampe
  • Vitello Tonnato med friterede capers
  • Lammeskank rillettes med græskar relish og timian
  • Hjemmebagt brød

 

Gældende torsdag-fredag-lørdag fra d. 18.11.21 til den 18.12.21:

Tapas, kr. 225,- pr. pers. (bestilles til min. 2 pers.)

  • Hjemmerøget laks med æble/knoldselleri remoulade
  • Håndpillede rejer, avocadomousse og perlebyg
  • Røget dyrekølle carpaccio med Vesterhavs ost og rucola
  • Anderillettes med syltede græskar
  • Kålsalat med gulerødder og appelsin
  • Honning-sennepsglaseret skinke med taleggio og pærekompot
  • Hjemmebagt brød

 

Tillæg til tapas den 18.11 - 18.12

Tapas tillæg, kr. 40,- pr. stk. / kr. 100,- for alle 3 stk.

  • Paneret torsk på hjertesalat med cous cous og sauce tatare
  • Quiche med kylling og pastinak
  • Jule-chokoladekage med appelsinmousse