Gastro events

Lakeside Ry

Gastro events

På udvalgte dage afholder vi gastronomiske events. Læs mere om datoerne og indholdet af de enkelte events her på siden.
Vi glæder os til at forkæle dig!

GASTRONOMISKE EVENTS

SÅ ER VI KLAR MED DATOERNE FOR ÅRETS GASTRONOMISKE EVENTS 2025. 

Vi fortsætter med at tilbyde en hel række af aftener med forskellige gastronomiske events, hvor smagsløgene tilfredsstilles og kokkens kreativitet får plads til at udfolde sig. 

Vi har ikke et a la carte kort, men altså en fast menu som varierer alt efter temaet for aftenen og kokkens fantasi. 

Vi håber, at i fortsat vil tage godt imod dette nye tiltag, og minder om at bordreservation kan foregå her på siden. 

Fisken på disken

FREDAG D. 4.4 + 27.6 + 15.8.25 kl. 18.00
Vi kan ikke lade være. Vi elsker selv at tilberede og udforske havets forunderlige verden.

Disse aftener vil du opleve fisk og skaldyr i helt nye og spændende variationer, og der er garanti for en god spiseoplevelse. Alle retterne vil være anrettet som tapas som ta´selv. 

Kr. 425,- 

 

Aperitivo med udsigt 

FREDAG D. 16.5 + 20.6 + 29.8.25 kl. 18 – 20.30.
Inspireret af de italienske traditioner inviterer vi i samarbejde med Hjejleselskabet på “Aperitivo med udsigt”. Afslappet stemning og garanti for en smuk sejltur med aperitif, italiensk antipasti og fingerfood samt forskellige vine. 

Kr. 695,-

Bestil billetter her: https://v3.onlinebooking.dk/shop/v3hjejlen?cbpid=101&siteid=hjejlen

Fantasiaften

DE FLESTE ONSDAGE OG TORSDAGE ÅRET RUNDT + ANDRE UDVALGTE DAGE, ankomst ml. kl. 18 og 19.00. 

Se de nøjagtige datoer direkte i “Bestil bord”.

Måske har du før nydt en af vores a la carte menuer og længes efter at blive forkælet igen. Disse aftener har vi givet kokken lov til at slippe fantasien og kreativiteten løs. Derfor er menuerne som regel ikke kendt på forhånd, men har du allergier vi skal tage hensyn til, skal du selvfølgelig blot kontakte os. 

Vi glæder os til at forkæle dig med snacks og en menu med 5 delikate serveringer.

Kr. 500,-

Social Tapas  

ONSDAG TIL LØRDAG I UGE 29-31, ankomst ml. kl. 18 og 19.00

Elsker du også at spise en hel masse små lækre anretninger? 

Disse aftener serveres der italiensk inspireret tapas / antipasti med fokus på fisk og grønt og ikke mindst den gode smag. Menuen bliver serveret som “delemad” ved de enkelte borde, så hyggen er i højsædet. 

Kr. 395,- 

Mortensaften 

DEN 10.11.25 KL. 18.00
Denne aften har vi kreeret en speciel Mortensaften menu til en rigtig god pris. Husk bordbestilling.

  • Hummersuppe med pocheret torsk og purløgsolie
  • Rosastegt andebryst og andelår confit med rødkål tilsmagt med appelsin
  • Hjemmelavet parfait med chokolade og nougat 
Kr. 395,- 
 

Støvlelandet rundt 

FREDAG DEN 23.5, 13.6, 22.8, 5.9, 26.9 og 14.11.25 kl. 18.00
Savner du Sydens varme himmelstrøg?

Disse aftener tager kokkene dig med en tur rundt i Støvlelandets vidunderlige madkultur alt imens du nyder et hav af små italienske retter. Kokkene er selv italienere, så mon ikke de krydrer aftenen med en anekdote eller to, det har de i hvert fald for vane.

Kr. 485,-

Nytårsmenu | Ud af huset 31.12.25

 Nedenstående menu er fra 2024 og vil blive opdateret.

Appetizer – 3 forskellige hjemmelavede snacks

Skærisingfilet med store rejer,
fondant af jordskok, gulerod-ingefær sauce

Rosastegt kalvefilet i Tyrolskinke
kartoffel millefeuille, farseret svamp, trøffelsauce

Festlig nytårskage
med bretonbund, mælkechokolade mousse, pærekompot, vanille creme brûlée og pæresorbet

Pasquales hjemmebagte brød medfølger naturligvis også.

Kr. 450,-

Menuen er færdiglavet og skal blot varmes og anrettes efter medfølgende vejledning. Det bliver ikke nemmere!

Bestilling senest (gerne før) den 27.12.25 (obs : der er begrænset kapacitet). Afhentning den 31.12.25 i tidsrummet kl. 11-14.00 i restauranten på Lakeside. Venligst oplys ønsket afhentningstidspunkt og tlf. nr. ved bestilling – tak.5

Bordbestilling nødvendig til alle Gastro Events –  Bestil bord her.

Vi følger naturligvis alle Covid-19 anbefalinger for god hygiejne, så du trygt og sikkert kan besøge os.